U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BUURTFEEST was ook dit jaar bij Buurtcentrum Het Forum (Lustrumjaar)!!

Met het grote succes van de afgelopen jaren, was er dit jaar (2019) in en rond Buurtcentrum het Forum veel te doen zijn voor buurtbewoners en belangstellenden uit andere wijken! Zo staat er voor dit jaar (2020) het Buurtfeest gepland op 20 juni, helaas gaat dit niet door i.v.m. corona-crisis.

Locatie: In- en om Buurtcentrum Het Forum aan de Haasweg 11 (Faunabuurt).

Rond het Forum wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud, er een springkussen, stormbaan voor de kinderen en kunt u tijdens de dag uiteraard ook even uitrusten en genieten van een drankje  op het terras, dat voor het buurthuis wordt gemaakt. Ook kunnen kinderen zich laten schminken of genieten van lekkernijen die spontaan tegen gereduceerd tarief of gratis worden verstrekt.

* Verder zijn er optredens / demo's (op het podium) van activiteiten die in het buurthuis georganiseerd worden.

 

 * Deze dag wordt u aangeboden door Buurtcentrum Het Forum, de Bingogroep , het Initiatievenbureau en de Schoor en uiteraard ook alle vrijwilligers die nodig zijn om het feest te organiseren..

 

* In verband met de weersomstandigheden kan het zijn dat er deze dag een beperkt programma mogelijk is, u kunt (rond 18 juni) voor de actuele info deze website raadplegen.

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?